Per acabar l’any 2007 ens queda molta activitat

  • El 17 de Novembre, Assemblea Extraordinària  i  Concert en honor a Santa Cecília, en el Complex Parroquial de la Miraculosa, a càrrec de totes les nostres agrupacions: Orquestra, Orquestra Infantil, Cor, Grup de Metalls i Banda. “Estrena de la Banda  de Música”
  •  El 18 de Novembre, recollida del nous músics que s’incorporen a l’Orquestra, a càrrec de la nostra Banda. A continuació, missa en honor a Santa Cecília, a la Parròquia de la Miraculosa amb la participació de la nostra Orquestra. Després ho celebrarem amb un dinar de germanor al restaurant del Poliesportiu de Picassent.
  •  El 22 de novembre, Berenar al Complex Parroquial de la Miraculosa per a tots els xiquets i xiquetes de l’escola de Música, músics, socis i professors.
  • El 23 novembre, El Grup de Metalls de la nostra Sociedat participarà en la inauguració del III Festival de Cinema en Valencià Inquiet 2007.
  • El 27 de novembre  al Complex Parroquial de la Miraculosa, participació de la nostra orquestra en la Missa en honor a la Verge de la Medalla Miraculosa.
  •  El 5 de Desembre, en l’església de Medina del Campo (Valladolid), concert a càrrec de l’Orquestra de la Societat Musical l’Om de Picassent junt amb el cor “Tomás Luís de Victoria” de la Universitat Pontifícia de Salamanca, interpretant el “Requiem” de W. A. Mozart.
  • El 6 de Desembre, en la Clerecia de la Universitat Pontifícia de Salamanca, concert a càrrec de l’Orquestra de la Societat Musical l’Om de Picassent junt amb el cor “Tomás Luís de Victoria” de la Universitat Pontifícia de Salamanca, interpretant el “Requiem” de W. A. Mozart.
  • El 15 de Desembre, en l’església de Getafe (Madrid), concert a càrrec de l’Orquestra de la Societat Musical l’Om de Picassent junt amb  el cor “Tomás Luís de Victoria” de la Universitat Pontificia de Salamanca, interpretant el “Requiem” de W. A. Mozart.
  • El 16 de Desembre, en l’esglésida de Móstoles (Madrid), concert a càrrec de l’Orquestra de la Societat Musical l’Om de Picassent junt amb el cor “Tomás Luís de Victoria” de la Universidad Pontificia de Salamanca, interpretant el “Requiem” de W. A. Mozart.
  •  El 19 de Desembre, Audicions del 1r trimestre  a càrrec dels alumnes de la nostra escola, en el saló d’actes del Complex Parroquial de la Miraculosa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s