Festes de Santa Cecília 2008

La Societat Musical l’Om de Picassent està preparant les festes de Santa Cecília per al proper mes de novembre de 2008. Entre altres activitats realitzarem:

– Dimecres, 19 de novembre: berenar per als xiquets i xiquetes de l’escola de música l’Om en el Complex Parroquial de la Miraculosa.

– Dissabte, 22 de novembre: Concert de Santa Cecília amb la incorporació dels nous músics, a les 19:30 hores al Complex Parroquial de la Miraculosa. Tot seguit, sopar d’entrepà de socis de la nostra Societat en el Complex Parroquial.

– Diumenge, 23 de novembre: a les 12h cercavila per a recollir als nous músics i a les 13h missa solemne en honor a Santa Cecília en l’església del complex parroquial de la Miraculosa. A les 14:30h dinar de socis (lloc per confirmar. Caldrà recollir tiquet. Us donarem més informació en breu.).

– Dijous, 27 de novembre: missa solemne en honor a la Verge de la Medalla Miraculosa en l’església del Complex Parroquial.

QUE PASSEU BONES FESTES DE SANTA CECÍLIA!!!!

(Si teniu alguna suggerència, no dubteu en telefonar-nos al 662 308 140 o enviar-nos un correu electrònic a societatmusical_lom@hotmail.com).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s