MATRÍCULA EN L’ESCOLA DE MÚSICA L’OM (CANVIS PER AL CURS 2010-2011)

VINE i APUNTA’T A L’ESCOLA DE MÚSICA L’OM.

PERQUÈ ESTUDIAR MÚSICA NO ÉS CAR.

L’Escola de Música l’Om de Picassent, és una escola de música reconeguda per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana i subvencionada per l’Ajuntament de Picassent i la Diputació de València que porta 3 cursos d’exitós funcionament. És una ESCOLA OBERTA i PARTICIPATIVA, una escola del segle XXI, oberta perquè estudiar música no siga sols per als que vulguen viure d’ella, sinó també per als que vulguen gaudir de la música com a aficionats i, participativa perquè tota la comunitat educativa des dels 4 anys fins a adults pot col·laborar en aquest projecte i a uns preus molt econòmics.

 

– DE QUÈ EM PUC MATRICULAR? 

Assignatures col·lectives: Jardí musical (4-5 anys), Iniciació musical (6-7 anys), llenguatge musical de grau elemental (a partir de 8 anys), llenguatge musical de grau mitjà, adults, coral i harmonia.

 

Instruments: instruments de corda (violí, viola, violoncel i contrabaix), instruments de vent (clarinet, trombó, flauta, trompeta, saxòfon…), piano, percussió, etc.

 

– QUI SÓN ELS PROFESSORS?

Els nostres professors tenen tots la Titulació i la Capacitació Didàctica exigida per la Conselleria d’Educació per a impartir els estudis musicals que oferta la nostra escola de música.

 

– ON S’IMPARTIRAN LES CLASSES?

Les classes de l’Escola de Música l’Om es realitzaran a partir del 15 de novembre de 2010 al nou Aulari Municipal de la Música i les Arts (AUMA) al carrer Alfarb, número 10 (darrere del carrer Diputació i front al nou parc de la Canyada de Guaita).

 

 

MATRICULACIÓ PER AL CURS 2010-2011:

– Termini: Matrícula oberta tot l’any.

Lloc de matrícula: Aulari Municipal de la Música i les Arts (AUMA) de dilluns a divendres de 17h a 20:30h.

Per a qualsevol dubte podeu telefonar al 647 748 226 (consergeria de l’escola de música; de dilluns a divendres de 17h a 20:30 hores).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s