FESTES DE SANTA CECÍLIA 2010

Divendres, 12 de novembre de 2010, a les 20:30 hores: inauguració de l’Aulari Municipal de la Música i les Arts, AUMA (situat darrere de la caserna de la guàrdia civil). Tant l’Ajuntament de Picassent com la nostra Societat vos convidem a conèixer les instal·lacions de l’edifici on donarem les classes de l’escola de música a partir del 15 de novembre. 

Dissabte, 13 de novembre de 2010, a les 20 hores: concert en honor a santa Cecília, patrona dels músics a la Casa de Cultura de Picassent (C/ Jaume I, núm. 15), amb la incorporació dels nous músics. Tot seguit (22 hores aprox.) sopar d’entrepà per a músics, socis i familiars al menjador del col·legi Mare de Déu de Vallivana (C/ Carles Albors).  

Diumenge, 14 de novembre de 2010, a les 11 hores: cercavila per a recollir als nous músics amb eixida des del Complex Parroquial de la Miraculosa (Plaça del Mercat). A les 13 hores: missa en honor a santa Cecília, patrona dels músics a la Parròquia de la Miraculosa (Plaça Mercat). A les 14:30 hores: dinar de germanor per a tots els músics, socis i familiars al restaurant “Racó de l’Horta” (Plaça Ausiàs March, 1). Preu del dinar: músics 5 €; socis i familiars de socis 15 €; Per a reservar el dinar acudiu a la consergeria de l’escola en hores de classe, de dilluns a dijous al Complex Parroquial o el divendres al col·legi Sant Ignasi (Fontcalent) i pregunteu per Mª Dolores o telefoneu als telèfons de la Societat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s