MATRÍCULA CURS 2011-2012

L’Escola de Música l’Om de Picassent, és una escola de música reconeguda per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana.

 És una ESCOLA OBERTA i PARTICIPATIVA, una escola del segle XXI, oberta perquè estudiar música no siga sols per als que vulguen viure d’ella, sinó també per als que vulguen gaudir de la música com a aficionats i, participativa perquè tota la comunitat educativa des dels 4 anys fins a adults poden col·laborar en aquest projecte i a uns preus molt econòmics.

– DE QUÈ EM PUC MATRICULAR?

Assignatures col·lectives: Jardí musical (4-5 anys), Iniciació musical (6-7 anys), llenguatge musical de grau elemental (a partir de 8 anys), llenguatge musical de grau mitjà, adults, coral i harmonia.

Instruments: instruments de corda (violí, viola, violoncel i contrabaix), instruments de vent (clarinet, trombó, flauta, trompeta, saxòfon, oboè…), piano, percussió, guitarra, etc.

– ON ESTEM?

Les classes de l’Escola de Música l’Om per al curs 2011-2012 es realitzen al nou Aulari de la Música i les Arts, AUMA, al carrer Alfarb núm. 10 (darrere de la Guàrdia Civil i enfront del parc de la Canyada de Guaita). Vine de 16h a 22h i informa-te’n. La matrícula està oberta durant tot el curs i a un preu molt assequible.

– MATRICULACIÓ PER AL CURS 2011-2012:

Inici del curs: 1 d’octrubre, però la matrícula estarà oberta tot el curs, de dilluns a divendres, de 16h a 22h en l’AUMA (Aulari de la Música i les Arts).

Per a qualsevol dubte, podeu telefonar al 647 748 226 (vesprades de 17h a 21 hores). Altres telèfons d’informació són el 662 308 170 i el 662 308 140.

A més, teniu tota la informació actualitzada sobre l’escola de música a la pestanya “l’Escola de Música l’Om” del nostre blog.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s