CONCERTS 1r SEMESTRE 2012.

Des de la Societat Musical l’Om estem preparant per a 2012 moltes activitats:

– Divendres, 6 de  gener: concert de Reis a les 20:30h en la Parròquia de Sant Cristòfor.

– Dissabte, 28 de gener: audició de dos grups de cambra de l’Escola de Música l’Om de Picassent al saló d’actes de l’Agrupació Musical “La Lira” de Xest (Av. de Castella, núm. 25).

– Dissabte, 25 de febrer: a les 22h, actuació de la banda de la Societat Musical l’Om al “Sopar Solidari 2012” que organitza l’ONG Projecte Niquia al saló d’actes del Complex Parroquial de la Miraculosa (plaça mercat. Picassent). Donatiu: 3 euros.

– Dissabte, 24 de març: a les 18h assemblea de Socis i a les 19:30h concert celebració del 6è Aniversari de la nostra Societat en homenatge a Juan Aguado Martí “Peñarrubia”. Al saló d’actes de l’Aulari Municipal de la Música i les Arts de Picassent (AUMA).

– Divendres, 4 de maig: concert a l’ermita per a celebrar el 50è Aniversari de la Confraria de la Mare de Déu de Vallivana. S’interpretaran peces relacionades amb la Mare de Déu de Vallivana i Picassent.

– Dissabte, 19 de maig: a les 19:30h, festival de bandes de la Font de Sant Lluís, amb la participació de la banda de la nostra Societat, la banda juvenil de l’Agrupació Musical Carrera Font de Sant Lluís de València i altres en el col·legi dels Salesians Don Bosco situat al C/ Font de Sant Lluís, núm. 129.

Divendres, 25 de maig: a les 22:30 hores, concert de les Festes de la Miraculosa, a la Parròquia de la Miraculosa  (plaça mercat, Picassent). Actuaran l’orquestra simfònica, la banda i el cor de la Societat Musical l’Om.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s