CONCERT 6è ANIVERSARI

Enguany la celebració del 6è Aniversari de la nostra Societat Musical va tindre com a protagonista el músic Juan Aguado Martí conegut a Picassent amb el malnom de “Peñarrubia”.

Juan Aguado va rebre la insígnia d’or de la Societat Musical l’Om de mans de la nostra presidenta Alicia Pradas Donat. A més l’acte comptà amb la presència de la nostra alcaldessa Conxa Garcia qui va recordar els temps passats compartits amb Juan i el plaer “d’estar al costat de gent com les que hui se li ret homenatge i més sent una persona amb unes arrels tan marcades del nostre poble”.

En un emotiu homenatge la gent de la Societat li va oferir un gran espectacle: el concert va començar amb una lectura innovadora i amb diapositives de la biografia d’aquest gran músic picassentí. A destacar la seua etapa docent, on va arribar a ser catedràtic de trompeta del Ministeri d’Educació, i la seua pertinença a diferents orquestres en sales de ball de Madrid i altres punts de la geografia espanyola.

Tot seguit, la banda de la Societat de la qual fou un dels membres fundadors, li va dedicar un pasdoble. A partir d’ací es varen anar succeint les sorpreses: primer els seus néts, Juanjo Aguado (violí) i Raúl Ramos (oboè) li van dedicar un concert de violí de Vivaldi i “La misión” d’Ennio Morricone respectivament.

Després alumnes seus vinguts des de Zamora, Burgos, Sòria, Granada i Madrid ens van delectar amb la interpretació de la Festa de les Trompetes de Leroy Anderson. Mai a Picassent s’havien ajuntat tants professionals de la trompeta en un mateix concert.

Altres concerts de trompeta de Vivaldi donaren un emotiu final a aquest concert homenatge que els amics de Juan i la resta d’amics de la nostra Societat va gaudir amb molta alegria i emotivitat.

Enhorabona, mestre!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s