Projectes per a 2013

Des de la Societat Musical l’Om comencem l’any 2013 amb molta activitat. Després del tradicional concert de Reis a la Parròquia de sant Cristòfol, la nostra Societat es prepara per començar el nou any amb uns quants de projectes:

– Dissabte, 23 de febrer de 2013 – 22:00 hores – Complex Parroquial de la Miraculosa: actuació de la Banda de la Societat Musical l’Om al Sopar Solidari organitzat per l’ONG Projecte d’Alimentació Niquia per recaptar fons per als xiquets de Colòmbia. Donatiu: 5 €. A més es realitza una rifa de regals cedits pels comerços de Picassent.

niquia 2012

– Dissabte, 23 de març – 19:00 hores – Aulari de la Música i les Arts (AUMA): concert de celebració del 7è Aniversari de la Societat Musical l’Om amb les actuacions de les diferents agrupacions de la nostra Societat (orquestra infantil, banda, orquestra simfònica i cor).

– Dimecres, 27 de març – 17:30 hores – Aulari de la Música i les Arts (AUMA): audicions de Falles dels alumnes de l’Escola de Música l’Om de Picassent.

– Divendres, 3 de maig – 22:00 hores – Ermita de la Mare de Déu de Vallivana: concert dins del cicle “Picassent canta a la Mare de Déu” amb l’actuació de l’orquestra simfònica i el cor de la Societat Musical l’Om i amb la interpretació d’una selecció de peces de música relacionades amb la Mare de Déu de Vallivana i Picassent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s