PREPARANT EL CONCERT ANIVERSARI

Amb motiu del 7è Aniversari de la Societat Musical l’Om de Picassent, estem preparant un concert de celebració que tindrà lloc el pròxim dissabte, 23 de març a les 19:00 horesal saló d’actes de l’Aulari de la Música i les Arts (AUMA), edifici situat darrere de la caserna de la Guàrdia Civil i enfront del parc de la Canyada de Guaita.

Cartell concert 7è Aniversari

Enguany, la Junta Directiva ha decidit retre un xicotet reconeixement als pares i mares de l’alumnat de l’escola de música, agraïnt el gran esforç que fan, en estos temps de crisi econòmica, per mantenir una educació musical i cultural de qualitat per als seus fills i filles al si de la nostra Societat. A més es farà entrega d’un xicotet detall als pares assistents.

Esteu convidats a celebrar l’aniversari amb nosaltres i gaudir d’un agradable concert. El programa inclourà l’actuació de l’Orquestra Infantil, l’Orquestra Simfònica i la Banda que interpretaran, entre altres, el concert per a clarinet i orquestra número 3 de Karl Stamiz  (1746-1801) o la Suite Simfònica “Titanic” de Jamer Horner.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s