CONCERT VII ANIVERSARI

El passat dissabte, 23 de març, a les 19:00 hores va tindre lloc a l’Aulari de la Música i les Arts de Picassent (AUMA), el concert de celebració del VII Aniversari de la Societat Musical l’Om. I per a celebrar tal commemoració totes les agrupacions de la Societat, que ja en van 4, van participar per fer-nos gaudir de la música clàssica i no tan clàssica.

A l’acte van assistir el regidors de l’Ajuntament, Carles Silla, regidor de benestar social i sanitat en representació del govern municipal i les regidores del Partit Popular com ara Carmen Primo, Inma Guaita o María Amparo Crespo, entre altres.

Primerament va ser el torn dels més menuts de la casa, l’Orquestra Infantil que van interpretar una Polca de Sheila Nelson i una adaptació per a orquestra de la cançó de Michel Teló “Ai si eu te pego”, amb l’entusiasme i bon fer que els caracteritza.

Seguidament fou el torn de l’Orquestra Simfònica que va interpretar el concert per a clarinet i orquestra número 3 de Karl Stamiz amb Eric Ortiz com a solista i la Suite Simfònica “Titanic” de Jamer Horner.

Després, ja en la segona part es va fer lliurament als pares i mares de l’alumnat de l’Escola de Música l’Om d’un xicotet detall com a reconeixement pel seu esforç de mantindre, en els temps que corren, una educació musical de qualitat al si de la nostra Societat.

Tot seguit el Cor de la Societat va cantar “Al salir el sol”, cançó popular de Cantàbria, seguits per la Banda de la Societat que va interpretar el pasdoble “Agüero” de José Franco, la banda sonora d’Aladdin d’Alan Menken per acabar amb “El Caragol Mifasol” de Ferrer Ferran amb l’acompanyament de l’alumnat de jardí musical de l’escola de música.

Alicia Pradas Donat, presidenta de la Societat Musical l’Om, es va mostrar molt contenta per l’actuació de les diferents agrupacions de la Societat, així com pel nombrós públic assistent que, tot i ser un poc prompte i amb la “competència” del grup de dones de teatre de l’EMT que actuava a les 20:00 hores, va vindre a gaudir de la música en directe. Va recalcar l’actuació dels més menuts de la Societat i futura cantera de la resta d’agrupacions, així com el treball global dels membres de la Societat que, en aquests “temps difícils” per a la cultura i la música, demostren dia a dia lluitant per no minvar la qualitat dels concerts.

De segur que el públic assistent va gaudir d’aquest concert. Esperem celebrar molts anys més junt amb la seua companyia. PER MOLTS ANYS MÉS DE SOCIETAT!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s