Finalitza el XIX Curs d’Instruments de Corda i Vent de Zamora

Quasi un centenar de músics han participat en el “XIX Curs Internacional de Tècnica i Interpretació per a Instruments de Corda i Vent de Zamora que es va celebrar la setmana del 4 a l’11 d’agost a la ciutat castellana i on participaren alguns dels professors de corda de l’Escola de Música l’Om de Picassent així com el seu director, Juan José Aguado Baena.

Al curs s’impartiren quasi totes les modalitats d’instrument on l’alumne va comptar amb classes individuals, així com també classe de grup de cambra i orquestra simfònica i banda, ja que el curs va incloure un concurs de grups de cambra amb diversos premis i una sèrie de concerts per poblacions de la província.

Enguany i com a novetat, el curs ha realitzat per primera vegada l’especialitat de contrabaix impartit per la professora Josefa Maravella, també directora de l’Escola de Música l’Om, que apunta que «en aquest curs es viu un intens ambient musical».

Les diferents activitats van tindre com a colofó un concert al Centre Cultural Caja España de Zamora a càrrec de la banda i l’orquestra simfònica del curs que van interpretar “Suspiros de España” o “Jurassic Park”, entre altres.

orquestra curs zamora 2013

L’orquestra simfònica del curs durant el concert de clausura.

Foto: José Luis Fernández, publicada al periòdic “La Opinión de Zamora”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s