Torna la zarzuela “Agua, azucarillos y aguardiente” ara en Burjassot

El pròxim divendres, 4 d’octubre a les 22:30 hores la Societat Musical l’Om de Picassent, junt al Cercle Catòlic Sant Roc de Burjassot tornaran a representar la sarsuela “Agua, azucarillos y aguardiente” de Federico Chueca al Teatre Tívoli de Burjassot.

Es tracta d’una segona representació després de l’estrena que va tindre lloc el 4 de setembre durant les Festes Majors de Picassent 2013. Serà una oportunitat única de veure una sarsuela representada tal i com es va estrenar a Madrid el 1897.

El concert tindrà un preu de 5 € i comptarà amb l’Orquestra Simfònica i el Cor de la Societat Musical l’Om de Picassent, actors amateurs i el Cor i l’Escola de Declamació “Joventut Artística” del Cercle Catòlic de Burjassot.

Les entrades es poden adquirir al CERCLE CATÒLIC de Burjassot (C/ Bautista Riera, 8. Horari: vesprades de 17 a 21 hores, excepte dimarts, dissabte i diumenge), a la CASA DE CULTURA de Burjassot i a IMPRENTA RÁPIDA BURJASSOT (de 9:30h a 14h i de 17h a 20h).

NOTA: La Societat Musical l’Om té previst realitzar a finals d’any un segon concert d’aquesta sarsuela a Picassent per a aquells picassentins que no van tindre l’oportunitat de gaudir aquest gran espectacle durant les Festes Majors, tinguen altra oportunitat de veure una sarsuela escenificada.

sarsuela a Burjassot

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s