“VIII Trobada d’Orquestres de l’Horta Sud”

El pròxim diumenge, 10 de novembre, se celebrarà al Teatre Auditori Municipal d’Aldaia (TAMA) la VIII Trobada d’Orquestres de l’Horta Sud que organitza la Junta Comarcal de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

TAMA

L’esdeveniment, que començarà a les 10:00h i acabarà a les 14:30h, comptarà amb l’orquestra Simfònica de la Societat Musical l’Om de Picassent a més d’altres orquestres de la nostra comarca com ara l’Orquestra Filharmònica Ciutat de Manises, l’Orquestra Jove de la Joventut Musical d’Albal, la Jove Orquestra Simfònica de la “Lírica” de Silla, la Jove Orquestra Unió Musical de Mislata, la Jove Orquestra de la Unió Musical d’Alaquàs, l’Orquestra “L’Amistat” de Quart de Poblet i l’Orquestra Jove de la Unió Musical d´Aldaia.

Les orquestres de la comarca oferiran un concert que en el cas de la Societat Musical l’Om comptarà amb el següent programa de mà:

– Concerto Grosso opus 3, núm 2 ………………….. G. F. Händel

                    Vivace – Largo – Allegro -Menuett – Gavotta

– Titànic “Suite Simfònica” …………………..……. James Horner

Vos convidem a participar en aquesta Trobada que demostrarà el potencial orquestral de la nostra comarca i podreu gaudir de música simfònica en directe. Entrada gratuïta.

fsmcv horta sud

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s