La Societat Musical l’Om col·labora en un projecte musical a Madrid

Des de principi del present curs escolar, la Societat Musical l’Om, per mitjà del seu vicepresident Oscar Senabre, col·labora en un projecte per acostar la música als més menuts de l’escola. L’activitat es desenvolupa al Colegio Europeo Almazán de Madrid cada 15 dies per mitjà d’unes xicotetes classes-audició.

Aquestes audicions, on participen des dels més menuts d’un, dos i tres anys fins a sisè de Primària, tenen com a objectiu introduir als xiquets i xiquetes en el món de la música clàssica mitjançant el coneixement d’un instrument (el violí) i on a més, s’interpreten diferents obres de caràcter infantil i altres obres que porten a conèixer els diferents compositors musicals més importants (Bach, Mozart, Vivaldi, Händel, etc.).

Cal tindre en compte que a Madrid capital, a diferència de València, la música no és tan accessible per als xiquets ja que no hi ha una xarxa de societats musicals que tinguen escoles de música que donen la possibilitat d’estudiar música a preus assequibles (com és el cas valencià), i per a ells és difícil poder gaudir de música en directe d’un instrument musical com ara el violí.

Els xiquets i xiquetes estan encantats amb el projecte que es desenvoluparà fins a finals del present curs escolar.

audició Almazán Madrid

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s