L’Escola de Música l’Om aconsegueix un rècord d’alumnat

El passat mes de març, l’Escola de Música l’Om va aconseguir batre el rècord d’alumnat amb la matriculació de més de 120 alumnes. La innovació, la qualitat de l’ensenyament i un nou curs de guarderia musical que permet la iniciació dels xiquets i xiquetes en el món de la música des dels 3 anys, han permès aquest augment de matrícula durant el present curs escolar.

A partir d’abril i fins a final de curs tant l’actual alumnat com el nou poden reservar ja la plaça per al pròxim curs escolar i afavorir a agilitzar la realització dels horaris de classe.

instruments violí

Des de la Societat Musical l’Om esperem continuar millorant l’educació musical del nostre alumnat així com fer que des de ben menuts puguen augmentar l’aprenentatge individual de la classe instrumental amb l’oportunitat d’assistir a una agrupació col·lectiva com és l’Orquestra Infantil.

Per tot això, tot i les retallades, continuarem treballant, més si cap, per una educació musical de qualitat a l’abast de totes les butxaques perquè la música forme part natural de l’aprenentatge dels xiquets i xiquetes des de ben menuts.

Deixa un comentari