L’Escola de Música l’Om enceta el nou curs escolar

Classe escola de Música l'Om

Classe de Cor Infantil

L’Escola de Música l’Om ha començat el curs escolar 2014-2015 en l’Aulari de la Música i les Arts (AUMA). De tota manera la matrícula continua oberta de dilluns a divendres, de 16h a 22h a l’AUMA. Vine i informa’t dels preus assequibles de la nostra escola.

Xiquets i xiquetes des dels 3 anys han començat a endinsar-se en el món de la música a través de jocs, percussió corporal, cançons infantils, instruments de xicoteta percussió, etc. L’oferta formativa de l’Escola de Música l’Om continua fins a adults passant per 1r de llenguatge musical (8 anys).

CIMG9313

Classe de Piano

Dins de la programació habitual d’activitats musicals i culturals reprendrem un nou cicle d’audicions d’aula i grupals al final de cada trimestre i també alguna audició de l’alumnat coincidint amb els concerts de les agrupacions de la Societat (per exemple al concert del IX Aniversari de la Societat previst en març de 2015).

L’Escola de Música l’Om és centre reconegut per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana per a impartir els estudis conduents al nivell elemental de música. Al nostre currículum formatiu trobareu classes de Guarderia Musical (3 anys), Jardí Musical (4-5 anys), Iniciació Musical (6 i 7 anys), Llenguatge Musical (a partir de 8 anys), Cor (assignatura col·lectiva per a tots els nivells), especialitats instrumentals (violí, viola, violoncel, contrabaix, piano, flauta, oboè, trompa, clarinet, trompeta, percussió, etc.), orquestra infantil, banda, orquestra simfònica i cor d’adults (gratuït per a socis).

No deixeu l’oportunitat de fer-nos una visita sense compromís i comprovar el bon ambient educatiu i musical que oferim. Vos esperem a l’AUMA!

CIMG9321_02

Classe de Contrabaix

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s