S’acosta Nadal

Arriben les festes de Nadal i la Societat Musical l’Om té preparades un munt d’activitats per celebrar aquestes dates tan assenyalades.

Començarem divendres, 12 de desembre a partir de les 19:00 hores al saló d’actes de l’AUMA amb una Audició grupal a càrrec de l’alumnat de l’Escola de Música l’Om, on actuaran els cors infantils, la coral d’adults i l’orquestra infantil.

Felicitació Nadal Societat l'Om Picassent

Del dilluns 15 de desembre fins el dilluns 22 de desembre, a les aules G1 i G2 de l’AUMA es realitzaran les Audicions individuals a càrrec de l’alumnat de l’escola. Els professors estan ultimant horaris per a l’organització de l’esdeveniment.

Dilluns 22 de desembre serà l’últim dia de classe a l’escola de música i a partir del 23 de desembre i fins al 6 de gener (ambdós inclosos) l’AUMA estarà tancat.

Tot i les vacances escolars, les agrupacions de la Societat Musical l’Om (banda i orquestra simfònica) continuaran assajant degut a les dues cites habituals de concerts durant les festes: la Missa de Nadal, dijous 25 de desembre a les 13:00 hores a la Parròquia de la Miraculosa (patrocinada per l’Ajuntament de Picassent) i el Concert de Reis, diumenge 4 de gener de 2015 a les 20:00 hores a l’Ermita de la Mare de Déu de Vallivana (també patrocinat per l’Ajuntament de Picassent).

Desitjar-vos que passeu molt bones festes en companyia d’amics i familiars i amb molta música! Bon Nadal!

Taula Actes Nadal 2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s