Projectes per a 2015

La Societat Musical l’Om comença l’any amb la planificació dels nous projectes que portarem a terme fins a final del present curs escolar.

A partir del mes de febrer, l’Escola de Música l’Om participarà en dos projectes d’innovació per afavorir l’èxit escolar a través de la música avalats per la Conselleria d’Educació i en col·laboració amb els col·legis Mare de Déu de Vallivana i Príncep d’Espanya de Picassent, on l’alumnat escollit pels centres s’iniciarà en la música aprenent a tocar un instrument.

A part de les ja habituals audicions de l’alumnat de l’Escola de Música per al 2n trimestre del curs i que es realitzaran durant el mes de març (del 9 al 16), la nostra Societat té previst un gran concert a finals d’abril amb la interpretació d’El Carnaval dels Animals del compositor francès Camille Saint-Saëns.

L’obra, que ja es va estrenar el passat mes de setembre amb motiu de les Festes Majors de Picassent, serà de nou interpretada per l’Orquestra Simfònica de la Societat amb l’acompanyament de dos pianos solistes i la col·laboració de l’alumnat de l’Escola de Música que realitzarà la teatralització de cada animal que forma la gran fantasia zoològica que és El Carnaval dels Animals. L’acte es realitzarà per commemorar la celebració del IX Aniversari de la Societat. En properes entrades us informarem més detalladament en què consistirà aquest projecte que involucrarà també l’alumnat de l’Escola en un gran espectacle teatral i musical.

Per a finals del mes de maig i com ja és tradicional, l’Orquestra Simfònica i el Cor celebraran el tradicional Concert en honor a la Verge de la Medalla Miraculosa a la Parròquia de la Miraculosa, patrocinat per l’Ajuntament de Picassent. Per últim i durant el mes de juny acomiadarem el curs escolar amb més audicions de l’alumnat de l’Escola de Música l’Om.

Esperem que ens acompanyeu en aquests actes i que participeu amb nosaltres de la cultura i la música del nostre poble. Si voleu sumar-vos al projecte educatiu i musical que formem la Societat Musical l’Om no dubteu en passar-vos de dilluns a divendres per l’edifici de l’AUMA (situat darrere de la Guàrdia Civil i enfront del parc de la Canyada de Guaita), de 16h a 22h i vos informarem de com formar part de la nostra gran família.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s