Ràdio l’Om visita els tallers d’innovació pedagògica al CEIP Vallivana de Picassent

Ràdio l’Om va visitar el passat dimecres, 25 de febrer, els tallers d’innovació pedagògica que la Societat Musical l’Om realitza al col·legi públic Mare de Déu de Vallivana de Picassent.

projecte CEIP Vallivana 01

Alumnat participant al projecte d’innovació pedagògica. 25/02/2015. Foto: Ràdio l’Om Picassent.

En l’entrevista participaren Josefa Maravella, directora de l’Escola de Música l’Om, Irene López, professora dels tallers de violí i alguns dels alumnes participants al projecte. Josefa Maravella va destacar la importància de la música i els ensenyaments artístics en la formació integral dels xiquets i xiquetes, la intenció d’establir llaços d’unió educatius entre els col·legis de Picassent i l’Escola de Música l’Om, així com fomentar l’èxit escolar de l’alumnat participant amb la creació d’hàbits d’estudi a través de la pràctica d’un instrument musical. Per a Irene López, que va valorar molt positivament l’activitat, la dinàmica de les classes fan que els xiquets aprenguen música com si d’un joc es tractara i considera que el violí i el violoncel són dos instruments molt complets per a iniciar-se en el món de la música i desenvolupar la creativitat.

El projecte, que enguany desenvolupa la seua tercera edició, també s’està realitzant al CEIP Príncep d’Espanya de Picassent, es consolida any rere any i permet estudiar noves pedagogies col·lectives que mitjançant la pràctica instrumental permeten els estudiants aconseguir l’èxit acadèmic.

Per a escoltar l’entrevista sencera polseu ací: entrevista projecte innovació pedagògica

Projecte Innovació pedagògica CEIP Vallivana

Irene López, professora dels tallers de violí, durant una de les classes. 25/02/2015. Foto: Ràdio l’Om Picassent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s