Concert en família: “La música de la natura”

El pròxim dissabte, 18 d’abril a les 19:00 hores a l’AUMA de Picassent (Aulari de la Música i les Arts), la Societat Musical l’Om realitzarà un concert dirigit als més menuts de la casa, un espectacle per a tots els públics on el protagonista serà l’alumnat de l’Escola de Música l’Om.

Serà el colofó a molts mesos de treball que s’han portat a terme a l’Escola de Música dins d’un projecte d’innovació anomenat “La música de la natura”, un projecte integral amb l’objectiu d’afavorir l’èxit escolar a través de l’educació musical, on s’han mesclat diferents disciplines artístiques per aconseguir com a resultat final una producció escènica de caràcter escolar.

Dibuixos xiquets

En el concert veurem una adaptació com a funció escolar de l’obra “El Carnaval dels Animals” del compositor francès Camille Saint-Saëns. Lleons, gallines, cavalls, cangurs, peixos, etc. cobraran vida gràcies a l’alumnat de l’Escola de Música i ens submergiran en el meravellós món del carnaval animal ideat per Saint-Saëns.

Per a la interpretació de l’obra comptarem amb:                                                L’Orquestra Simfònica de la Societat Musical l’Om de Picassent                           Bartomeu Jaume, piano                                                                                                Toni Moya, piano                                                                                                         Juan José Aguado, director d’orquestra                                                                       Fanfi Garcia, director d’escena                                                                                 Josefa Maravella, coordinadora del projecte i textos                                                 Alumnat de l’Escola de Música l’Om de Picassent

Esperem que ens acompanyeu i gaudiu de l’espectacle. L’entrada serà lliure fins a completar l’aforament de la sala.

Logotips

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s