Escola de Música l’Om: prematrícula curs 2015-2016

A partir de maig podràs reservar la plaça per al pròxim curs escolar 2015-2016 a la consergeria de l’Escola de Música l’Om. La prematrícula (que caldrà formalitzar al setembre) es realitzarà:

– ALUMNAT DE L’ESCOLA: del 4 al 15 de maig, reserva de plaça per al pròxim curs.

– ALUMNAT DE NOU INGRÉS: a partir del 18 de maig, reserva de plaça per al pròxim curs.

– HORARI: de dilluns a divendres de 16h a 22h a l’AUMA.

Recordeu que els horaris de les classes individuals d’instrument es fan per rigorós ordre de matrícula, per tant, quan abans vos matriculeu, millor!

ON ESTEM?                                                                                                          L’Escola de Música l’Om està situada a l’Aulari de la Música i les Arts de Picassent, l’AUMA, un nou edifici totalment equipat amb aules polivalents, cabines d’estudi individuals i un gran saló d’actes que faciliten l’aprenentatge de la música a tots els nivells. A més l’edifici està envoltat de zones verdes, pistes esportives i una gran zona d’aparcament (plànol de situació).

CIMG9333

Escola de Música l’Om: classes de violí. Foto: Oscar Senabre.

PRIMERA CLASSE GRATUÏTA.                                                                        – L’escola ofereix una educació musical de qualitat i a uns preus econòmics. Perquè la qualitat no està renyida amb el preu. Vine abans d’acabar el curs i comprova-ho! A més podràs gaudir d’una primera classe gratis sense cap compromís.

QUÈ PUC ESTUDIAR A L’ESCOLA DE MÚSICA L’OM?                                    T’oferim les següents assignatures: jardí musical (4-5 anys), iniciació musical (6-7 anys), llenguatge musical (a partir de 8 anys), llenguatge musical d’adults, guitarra, piano, percussió, instruments de corda (violí, viola, violoncel i contrabaix), instruments de vent (oboè, clarinet, saxòfon, flauta, trompeta, trombó,…).

Vine a l’AUMA i pregunta per l’Escola de Música l’Om!

Classe escola de Música l'Om

Escola de Música l’Om: classe de cor infantil. Foto: Oscar Senabre.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s