Convocat el 21è Curs de Tècnica i Interpretació de Zamora

Ja ha estat convocada la matrícula per al 21è Curs de Tècnica i Interpretació de Zamora que tindrà lloc del 2 al 9 d’agost de 2015 a la ciutat de Zamora i comptarà amb la participació de Josefa Maravella (violoncel), Juan José Aguado (violí), Alícia Sanchis (violí) i Amparo Aguado (violí) tots ells professors i membres de la Societat Musical l’Om de Picassent, així com també la col·laboració del catedràtic de trompeta Juan Aguado Martí que també col·labora habitualment en la nostra societat.

Serà una oportunitat per a perfeccionar els estudis de qualsevol instrument de corda, vent o percussió i participar en activitats com ara música de cambra, banda i orquestra, classes col·lectives i individuals, grups de cambra, repertori orquestral o conferències. També es realitzarà un Concurs de Música de Cambra amb premis que arriben fins als 150 €.

Si necessiteu més informació sobre el curs podeu consultar la seua pàgina web: http://cabanas-escultor.wix.com/curso i també recollir el fullet de matrícula a la consergeria de l’Escola de Música l’Om situada a l’AUMA de Picassent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s