Concert Festes de la Miraculosa 2015

Enguany ja són 9 els anys que la Societat Musical l’Om participa en les Festes de la Miraculosa amb el tradicional concert on actuaran l’Orquestra Simfònica, la Banda i el Cor de la Societat.

L’acte es realitzarà el pròxim dissabte, 30 de maig a les 20:30h en l’interior de la Parròquia de la Miraculosa, situada a la plaça del mercat de Picassent i comptarà amb el patrocini de l’Excel·lentíssim Ajuntament de Picassent.

Logo_Ajuntament_web

El programa del concert constarà de les següents obres: la Banda interpretarà “5 minuts amb Cole Porter”; per altra part, l’Orquestra Simfònica ens farà gaudir del Concert en Si menor, RV 580 per a quatre violins solistes, baix continu i orquestra d’Antonio Vivaldi, una peça barroca del gran compositor italià. Per últim el Cor de la Societat Musical l’Om interpretarà diverses peces corals com ara, “Signore delle Cime”, “Mira el teu camí” de la pel·lícula Los chicos del coro, “La vida és bella” o, en honor a la Verge de la Medalla Miraculosa, “Ave Vera Virginitas” i el “Salve Madre” adaptat com a Himne a la Verge.

“5 minuts amb Cole Porter” es tracta d’una selecció de diferents obres de Cole Porter (1891-1954), compositor americà de principis de segle XX, autor d’obres per a musicals de Broadway que de segur animarà la gent més gran que vinga a veure el concert.

Per la seua banda el Cor ha realitzat un gran treball durant els últims mesos per oferir diverses peces corals que segur que ens agradaran, “La vida és bella” ens recordarà les escenes de la meravellosa pel·lícula de 1997 de Roberto Benigni i “Mira el teu camí” ens transportarà a l’orfenat on el professor Clément Mathieu (interpretat per Gérard Jugnot) ensenyava música a uns xiquets orfes amb un gran potencial musical. A més, com ve sent tradicional interpretaran altres peces de caràcter religiós en honor a la Verge de la Medalla Miraculosa ja que l’acte s’emmarca dins de la celebració de les seues festes.

Des de la Societat Musical l’Om esperem que ens acompanyeu en el concert, tradicional acte de les festes que cada final de maig omplin de música el barri del mercat de Picassent, vos esperem!

02

Concert Festes de la Miraculosa 2014. L’Orquestra Simfònica de la Societat Musical l’Om interpretant “Una cançó per al Japó” del compositor Steven Verhelst.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s