Audició final del Projecte d’Innovació al CEIP Vallivana

L’audició final de curs del Projecte d’Innovació al CEIP Mare de Déu de Vallivana de Picassent fou tot un èxit i va servir per mostrar a pares, mares, professors de l’escola i resta d’alumnat el treball realitzat pels alumnes del Taller de Violí i Expressió Vocal.

Aquest projecte pretén afavorir l’èxit escolar de l’alumnat participant i està patrocinat per la Conselleria d’Educació, organitzat per l’Escola de Música l’Om i amb la col·laboració del CEIP Mare de Déu de Vallivana.

Durant l’actuació, el públic va gaudir de diverses cançons interpretades pel conjunt d’alumnes amb el violí, a més d’una interpretació d’una part de l’obra coral l’Ocell Daurat del compositor Frederic Mompou. La il·lusió, l’esforç i treball de l’alumnat participant al projecte es va veure reflectit en aquesta audició i va ser recompensat amb els aplaudiments dels assistents. Esperem repetir aquest èxit novament el curs que ve.

Per últim l’Escola de Música l’Om vol agrair a totes i tots els alumnes que han participat d’aquesta introducció instrumental i pràctica al món de la música, així com a la direcció del centre la seua inestimable ajuda i complicitat.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s