Concert Festes Majors Picassent 2015: “Rodamón musical”

L’espectacle “Rodamón musical” serà l’aposta de la Societat Musical l’Om per al Concert de Festes Majors de Picassent d’enguany. El concert comptarà amb l’actuació de l’Orquestra Simfònica de la Societat Musical l’Om dirigida per Juan José Aguado Baena i amb la col·laboració de Fanfi Garcia com a narrador.

“Rodamón musical” pretén ser un viatge imaginari per a tota la família on coneixerem les diferents cultures a través de la seua música més representativa. El programa inclourà obres molt conegudes de la música clàssica i tradicional mitjançant un repertori amb el qual viatjarem, en la imaginació, pels diversos països i continents, convidant els espectadors a submergir-se en el més pur ambient americà, el llunyà orient o com no, la música espanyola que inclourà també un guiny a la nostra terra.

11

Concert de Festes Patrocinat per l’Ajuntament de Picassent

Entre els països escollits trobarem Irlanda amb la seua tradició celta, Àustria i el seu famós concert d’any nou, els Estats Units i les melodies més famoses de Brodway, Hongria porta de l’Orient, la gran Rússia dels tsars, Itàlia, bressol de la música clàssica i barroca, Romania i les seues danses tradicionals, els ritmes i melodies sudamericans, i Espanya amb la seua riquesa musical de pasdobles i sarsueles que tant ens agrada.

El concert es realitzarà a l’aire lliure a la Plaça de l’Ermita de Picassent, el pròxim dijous, 3 de setembre a les 23:00 hores (en finalitzar la missa) i està englobat dins dels actes de les Festes Majors 2015 que patrocina l’Ajuntament de Picassent.

Concert Festes Majors Picassent 2015. “Rodamón musical” dirigit per Juan José Aguado i amb Fanfi Garcia com a narrador.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s