Comença el curs a l’Escola de Música l’Om

Després de les vacances d’estiu el nou curs escolar comença a l’Escola de Música l’Om. Xiquets i xiquetes des dels 3 anys fins a adults comencen a endinsar-se en el món de la música de mans de les professores i professors de la nostra escola. Grans i menuts inicien l’aprenentatge dels grafismes específics, ritmes, cançons, melodies, notes musicals, instruments de xicoteta percussió, instruments de corda i vent, piano, guitarra, percussió, etc.

Des de ben menuts, els nostres alumnes comencen la pràctica instrumental (a partir dels 5 anys i depenent de les capacitats de cada alumne/a) i de seguida entren a formar part d’una agrupació col·lectiva com és l’orquestra infantil on aprenen a relacionar-se i a créixer com a futurs músics.

Durant el present curs escolar 2015-2016 s’ha batut el rècord de matriculació del curs passat i l’Escola de Música l’Om compta ja amb quasi 150 alumnes de totes les edats disposats a aprendre llenguatge musical i un instrument per gaudir del món de la música amb la resta de companys i companyes. Aquest aprenentatge musical ha demostrat un augment de l’èxit escolar de l’alumnat als ensenyaments reglats d’infantil, primària i secundària.

Segons estudis avalats per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana, el cultiu de la pràctica instrumental, el desenvolupament del pensament abstracte, l’estimulació de les capacitats creatives, la pràctica musical col·lectiva, la disciplina interpretativa, el coneixement de llenguatges nous i de nous tipus d’escriptura, redunden en un important benefici per al desenvolupament de les capacitats psicointel·lectuals i socials de l’alumnat.

Així doncs, l’Escola de Música l’Om constitueix un actiu dinamitzador de la pràctica musical en matèria formativa a Picassent. La promoció i estudi de la música així com la participació del nostre alumnat en projectes d’innovació pedagògica (veure projecte d’innovació 2014-2015) és un dels reptes fonamentals de la nostra línia educativa.

DSC_0174

Alumnat de l’Escola de Música l’Om durant la realització del Concert del Projecte d’Innovació del curs 2014-2015.

Si penses que la música és la millor opció, no només com a extraescolar sinó com a una possible futura professió o una manera de conèixer gent i formar part d’una agrupació col·lectiva com l’orquestra, la banda o el cor, passa’t per l’Aulari de la Música i les Arts de Picassent (AUMA), de dilluns a divendres de 17h a 21h i t’informarem sobre com formar part de la nostra gran família musical.

T’esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s