Arranquen les Festes de Santa Cecília 2015

La Societat Musical l’Om, com cada novembre, es vesteix de gal·la per preparar les festes dels músics, les Festes de Santa Cecília. Any rere any programem un seguit d’actes que ompliran de música el nostre poble el cap de setmana del 21 i 22 de novembre.

Les celebracions començaran la vesprada de dissabte a les 19:30h, on les agrupacions de la Societat mostraran el treball realitzat des de principi de curs en un concert que tindrà lloc al saló d’actes de l’AUMA i on participaran l’Orquestra Infantil, la Banda i l’Orquestra Simfònica. Tot seguit realitzarem el tradicional sopar d’entrepà al menjador del col·legi Mare de Déu de Vallivana.

Cartell Concert Santa Cecília 2015

L’endemà diumenge es realitzarà, sobre les 10:30h, la tradicional cercavila per recollir els nous músics que s’incorporen a les agrupacions de la Societat amb arribada a la Parròquia de la Miraculosa (Pl. del mercat). El programa continuarà amb la Missa en honor a santa Cecília a celebrar a les 13h en la Parròquia de la Miraculosa. Per tancar les celebracions els socis i músics de la nostra Societat celebraran el tradicional dinar de germanor amb el qual donarem per finalitzades les festes en honor a la patrona dels músics.

Esteu tots convidats a participar dels actes que hem programat per a enguany. Esperem comptar amb el vostre suport i companyia en aquestes festes tan especials per als músics. Vos esperem!

PROGRAMA FESTES DE SANTA CECÍLIA 2015

Dissabte, 21 de novembre

19:30h. Aulari de la Música i les Arts (AUMA). Concert de Santa Cecília a càrrec de les agrupacions de la Societat Musical l’Om i amb la incorporació dels nous músics.

22:00h. Sopar d’entrepà de socis i músics al menjador del col·legi Mare de Déu de Vallivana.

Diumenge, 22 de novembre.

10:30h. Amb final a la Pl. del Mercat. Cercavila en honor a Santa Cecília, per recollir els nous músics. A càrrec de la Banda de la Societat Musical l’Om.

13:00h. Parròquia de la Miraculosa (Plaça del Mercat). Missa en honor a Santa Cecília. A càrrec de l’Orquestra Simfònica de la Societat Musical l’Om.

14:30h. Quiosc de l’Ermita. Dinar de celebració  de Santa Cecília (socis i músics). Caldrà presentar el tiquet que es podrà adquirir en la consergeria de l’escola de música a l’AUMA, de dilluns a divendres de 16h a 22h, fins al 18 de novembre.

PRÒXIMES ACTUACIONS DE LA SOCIETAT MUSICAL L’OM

Divendres, 27 de novembre

19:00h. Parròquia de la Miraculosa (Plaça del Mercat). Missa en honor a la Verge de la Medalla Miraculosa. A càrrec de l’Orquestra Simfònica de la Societat Musical l’Om i amb el patrocini de l’Ajuntament de Picassent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s