Concert de Reis 2016 i Cicle de directors convidats

La Societat Musical l’Om comença l’any nou amb el ja tradicional Concert de Reis que se celebrarà hui dimecres, 6 de gener a les 19:00h a l’Ermita de la Mare de Déu de Vallivana de Picassent i que patrocina la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Picassent. A l’acte, l’Orquestra Simfònica de la Societat Musical l’Om interpretarà un programa barroc basat en obres de Johann Sebastian Bach, Antonio Vivaldi i com no, alguna nadala tradicional d’aquestes dates.

A més, l’Orquestra Simfònica encetarà un Cicle de directors convidats aprofitant l’any del X Aniversari de la fundació de la Societat. En aquest primer concert de l’any l’agrupació estarà sota la batuta d’Enrique Llorens, professor de violí al Conservatori de Torrent, que serà el primer director convidat d’aquest Cicle.

El concert començarà amb l’Airoso del concert per a teclat número 1 de Bach, seguit per una sèrie de concerts de Vivaldi amb diversos intruments solistes com ara el violoncel, tres violins o dues trompetes acompanyats per orquestra de cambra a la manera barroca.

Del programa destacarem el concert per a tres violins en Re Major BWV 1064R de Bach, una magnífica peça que combina els jocs entre els violins solistes (Enrique Llorens, Ana Belén López i Juan José Aguado) i els tutti d’orquestra. A més altre concert de Vivaldi per a violoncel serà interpretat per Josefa Maravella, directora de l’Escola de Música l’Om i també ens acompanyaran Héctor Pérez, professor de trompeta a l’Escola de Música l’Om i Juan Aguado amb un concert per a dues trompetes també del gran compositor italià.

Esperem que vos agrade el repertori que hem escollit per encetar l’any i vos convidem a gaudir de la música barroca en directe en un escenari tan emblemàtic com l’Ermita de la Mare de Déu de Vallivana de Picassent, situada al mateix cor de nostre poble.

Per últim, esperem que hàgeu passat molt bones festes de Nadal amb la família i els amics i com no, desitjar-vos un 2016 amb molta música!

Foto: Miguel Córcoles Bertolín. Concert de Reis 4/1/2015. Ermita de la Mare de Déu de Vallivana.

Foto: Miguel Córcoles Bertolín. Concert de Reis 4/1/2015. Ermita de la Mare de Déu de Vallivana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s