Comencem l’any del X Aniversari

La Societat Musical l’Om ja està en marxa per afrontar l’any 2016, any durant el qual celebrarem el nostre X Aniversari. En breu vos contarem els projectes que tenim preparats per celebrar que complim 10 anys en els quals hem intentat anar més enllà de la música clàssica i de l’orquestra simfònica i la banda “tradicionals”.

Són molts els projectes que s’han realitzat durant aquests 10 anys i encara és llarg el camí que ens queda per recórrer, sempre buscant la innovació de la tradició musical que caracteritza als valencians. Sarsueles escenificades, projectes d’innovació per afavorir l’èxit escolar en col·legis de Picassent, projectes d’innovació interdisciplinars a l’Escola de Música l’Om, concerts en família, col·laboracions amb altres associacions de Picassents, concerts solidaris… aquestes i moltes altres activitats són les que realitza anualment la Societat l’Om i que enguany seran especials degut a la celebració dels 10 anys “innovant amb música”.

Vos convidem a conèixer de primera mà què fem a la nostra Societat convidant-vos als pròxims concerts. I ja sabeu que si voleu més informació sobre el nostre projecte o sobre l’Escola de Música l’Om podeu passar per l’Aulari de la Música i les Arts (AUMA), situat darrere de la Guàrdia Civil, de dilluns a divendres, de 17h a 21h i preguntar per nosaltres.

A més teniu els telèfons de contacte de l’Escola: 647 748 226 – 662 308 170 i el de la Societat, 662 308 140 per si necessiteu informació detallada de primera mà o al correu electrònic societatmusical_lom@hotmail.com. També tindreu informació detallada ací al nostre blog, i a les xarxes socials: al Facebook (busqueu “Societat Musical l’Om) i al nostre compte de Twitter (@Societat_lom).

Vos esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s