Activitats per a 2016, any del X Aniversari

La Societat Musical l’Om posarà en marxa durant aquest any diverses activitats per commemorar el seu X Aniversari que es complirà el proper mes de març. Es realitzaran concerts, exposicions, un número especial de la revista de Santa Cecília, projectes d’innovació en col·legis i a nivell d’escola, excursions de convivència i altres activitats relacionades amb el món de la música, la cultura i l’oci.

En properes entrades del blog vos anirem informant amb més detall de les diverses activitats i la seua programació. 

Està previst que començaran el primer cap de setmana de març coincidint amb la data oficial de l’aniversari on es realitzarà un sopar de germanor de socis i músics. A més, des de la Junta Directiva s’està treballant per organitzar excursions de convivència amb activitats diverses i assajos a algun alberg o casa rural.

“Concert en família” en l’edició de 2015 amb la interpretació de “El Carnaval dels Animals” de Camille Saint-Saëns.

Cap al mes d’abril, l’Escola de Música l’Om té previst realitzar una altra edició del “Concert en família” amb la participació de l’alumnat de l’Escola, pares, mares, professors, etc. i on també participaran les agrupacions col·lectives (orquestra infantil, orquestra simfònica, banda i cor). Recordem que en l’edició de l’any passat del concert en família es va interpretar “El Carnaval dels Animals” de Camille Saint-Saëns amb un gran èxit de participació i públic de totes les edats. Enguany esperem repetir i millorar l’experiència del Carnaval i contribuir així a l’èxit i la motivació de l’alumnat de l’Escola.

Al mes de maig, com és habitual les agrupacions de la Societat Musical l’Om participaran en les Festes de la Miraculosa oferint un concert a la Parròquia i també està previst una nova edició del cicle de concerts “Picassent canta a Maria” que tindran lloc a l’ermita de la Mare de Déu de Vallivana.

Una vegada passades les Festes de la Miraculosa, la Societat treballarà durant l’estiu per oferir durant les Festes Majors Picassent 2016 el tradicional concert de l’Orquestra Simfònica, amb algun espectacle especial tal i com va sent habitual els últims anys.

Concert Festes Majors 2015 de l’Orquestra Simfònica de la Societat Musical l’Om amb la interpretació de “Rodamón musical” i amb Fanfi Garcia com a narrador.

I per finalitzar l’any de l’aniversari, al novembre i coincidint amb les Festes de Santa Cecília es realitzarà una exposició especial i commemorativa dels deu anys de la Societat així com altres activitats culturals i musicals.

Esteu convidats a participar i a celebrar el nostre desè aniversari.

Per molts anys més de Societat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s