Assemblea de Socis i Sopar Aniversari

La Societat Musical l’Om prepara un any més l’Assemblea General Ordinària de socis i sòcies corresponent a l’any 2016. Es realitzarà el proper dissabte, 27 de febrer a les 20 hores, al col·legi públic Mare de Déu de Vallivana (C/ Carles Albors, 18).

En l’assemblea es tractaran temes com els comptes de l’exercici 2015 o el pressupost per a 2016, entre altres assumptes que se citen a la convocatòria. A més, recorda que enguany se celebren eleccions a nova Junta Directiva. Si eres soci titular, major de 18 anys, i estàs al corrent de les quotes de la Societat (quota de soci i quotes de l’escola de música, si és el cas) pots assistir i emetre el teu vot. Els socis familiars i també els músics tindran veu però no vot.

voto-manos-hands-up-blurry-890x395Anima’t, assisteix i fem de la Societat una associació més participativa i plural. T’esperem!

Després de l’assemblea, sobre les 22:00h tenim previst realitzar un sopar de germanor de socis, músics i simpatizats com a celebració del X Aniversari de la Societat al menjador del mateix col·legi al que esteu tots i totes convidats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s