Festes Santa Cecília 2016

La Societat Musical l’Om, com cada novembre es  prepara per celebrar la festa dels músics, la Festa de Santa Cecília i enguany, aprofitant la celebració del X Aniversari de la Societat, els actes s’allargaran durant dos caps de setmana, 26 i 27 de novembre i 3 i 4 de desembre.

Les celebracions començaran la vesprada de dissabte, 26 de novembre a les 20:30h, amb un sopar i festa de disfresses per a l’alumnat de l’Escola de Música, socis i músics al menjador del co·legi Mare de Déu de Vallivana. Diumenge, 27 de novembre i coincidint amb la celebració del dia de la Verge de la Medalla Miraculosa la Societat participarà en la Missa Major en honor a la Verge que se celebrarà a les 13:00 hores a la Parròquia de la Miraculosa patrocinada per l’Ajuntament de Picassent.

cartell-concert-santa-cecilia-2016El següent dissabte, 3 de desembre continuaran els actes amb el concert que tindrà lloc al saló d’actes de l’AUMA i on participaran l’Orquestra Infantil, la Banda i l’Orquestra Simfònica mostrant el treball portat a terme des de l’inici de curs. Tot seguit realitzarem un sopar d’entrepà al menjador del col·legi Mare de Déu de Vallivana.

El programa continuarà diumenge a les 13:00h amb la Missa en honor a santa Cecília a la Parròquia de la Miraculosa. Per tancar les celebracions els socis i músics de la nostra Societat celebraran el tradicional dinar de germanor al quiosc de l’ermita amb el qual donarem per finalitzades les festes en honor a la patrona dels músics.

Esteu tots convidats a participar dels actes que hem programat per a enguany. Esperem comptar amb el vostre suport i companyia en aquestes festes tan especials per als músics. Vos esperem!

PROGRAMA FESTES DE SANTA CECÍLIA 2016

Dissabte, 26 de novembre.

20:30h. Menjador del col·legi Mare de Déu de Vallivana. Sopar i festa de disfresses per a l’alumnat de l’escola de música, socis i músics (cal apuntar-se abans a la consergeria de l’escola per fer la previsió d’entrepans).

Diumenge, 27 de novembre. Festivitat de la Verge de la Medalla Miraculosa.

13:00h. Parròquia de la Miraculosa (Plaça del Mercat). Missa en honor a la Verge de la Medalla Miraculosa. A càrrec de l’Orquestra Simfònica de la Societat Musical l’Om i amb el patrocini de l’Ajuntament de Picassent.

Dissabte, 3 de desembre.

19:30h. Aulari de la Música i les Arts (AUMA). Concert de Santa Cecília a càrrec de les agrupacions de la Societat Musical l’Om i amb la incorporació dels nous músics.

22:00h. Menjador del col·legi Mare de Déu de Vallivana.Sopar d’entrepà de socis i músics.

Diumenge, 4 de desembre.

13:00h. Parròquia de la Miraculosa (Plaça del Mercat). Missa en honor a Santa Cecília. A càrrec de l’Orquestra Simfònica de la Societat Musical l’Om.

14:00h. Quiosc de l’Ermita. Dinar de celebració  de Santa Cecília (socis i músics). Caldrà presentar el tiquet que es podrà adquirir en la consergeria de l’escola de música a l’AUMA, de dilluns a divendres de 17h a 21h, fins al 30 de novembre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s