Festes Santa Cecília 2017

La Societat Musical l’Om ha preparat, per al cap de setmana del 25 i 26 de novembre, els actes per celebrar les Festes de Santa Cecília 2017. Any rere any programem un seguit d’actes que ompliran de música els carrers del nostre poble.

PROGRAMA D’ACTES FESTES DE SANTA CECÍLIA 2017

Dissabte, 25 de novembre

19:00h. Aulari de la Música i les Arts (AUMA). Concert de Santa Cecília a càrrec de les agrupacions de la Societat Musical l’Om i amb la incorporació dels nous músics. S’interpretarà l’espectacle “CANÇONER PICASSENTÍ” amb la participació de l’Orquestra Infantil, l’Orquestra Simfònica i el Cor de la Societat.

Concert de Santa Cecília. 25/11/2017. Foto: Paca Albert, fotògrafa.

22:00h. Sopar d’entrepà de socis i músics al menjador del col·legi Mare de Déu de Vallivana.

Diumenge, 26 de novembre.

10:30h. Amb final a la Pl. del Mercat. Cercavila en honor a Santa Cecília, per recollir els nous músics. A càrrec de la Banda de la Societat Musical l’Om.

13:00h. Parròquia de la Miraculosa (Plaça del Mercat). Missa en honor a Santa Cecília. A càrrec de l’Orquestra Simfònica de la Societat Musical l’Om.

14:30h. Quiosc de l’Ermita. Dinar de celebració  de Santa Cecília (socis i músics). Caldrà recollir abans el tiquet que es podrà adquirir en la consergeria de l’escola de música a l’AUMA, de dilluns a divendres de 17h a 21h.

PRÒXIMES ACTUACIONS DE LA SOCIETAT MUSICAL L’OM

Dilluns, 27 de novembre

19:00h. Parròquia de la Miraculosa (Plaça del Mercat). Missa en honor a la Verge de la Medalla Miraculosa. A càrrec de l’Orquestra Simfònica de la Societat Musical l’Om i amb el patrocini de l’Ajuntament de Picassent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s