Concert Festes de la Miraculosa 2018

Un any més, la Societat Musical l’Om va participar dels actes en honor a la Verge de la Medalla Miraculosa que se celebraren el passat cap de setmana del 25 al 27 de maig de 2018.

El concert en honor a la Verge es va realitzar el divendres, 25 de maig a les 20:30h, a l’interior de la Parròquia de la Miraculosa, situada a la plaça del mercat de Picassent i va comptar amb el patrocini de l’Ajuntament de Picassent i la col·laboració de la Confraria de la Verge.

A l’acte actuaren les agrupacions de la Societat sota la direcció del nou director Ximo Arias Botías interpretant, entre altres, “Sonata en Si Bemoll Major per a trompeta i orquestra” de J.B. Loillet, amb l’acompanyament de Jorge Albert com a solista; “Tema i variacions per a clarinet” de Ximo Arias amb l’acompanyament de Sergi González com a solista; “Suite de Star Wars” de John Williams o altres peces acompanyades del Cor de la Societat Musical com ara la Cantata número 147 de J.S. Bach, el Panis Angelicus de C. Frank amb l’acompanyament de la solista Maity Estupiñán o l’Ave Verum Corpus de W.A. Mozart.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s