Fes-te’n soci

La Societat Musical l’Om és una nova associació musical creada a Picassent (l’Horta Sud) l’any 2006. El nostre objectiu és difondre aspectes culturals i musicals a Picassent i el seu entorn mitjançant les nostres agrupacions (orquestra simfònica, banda i cor).

Treballem per la cultura i la música del nostre poble realitzant concerts, festivals, cercaviles i altres actuacions de caràcter musical o cultural (presentacions de llibres, exposicions, teatre, etc.). Pretenem posar a l’abast de tot el món tant els grans compositors clàssics (Vivaldi, Mozart, Händel, Bach, Corelli, Haydn, …) com també altres compositors més contemporanis (Falla, Britten, Grieg, Chapí, Prokófiev, …).

La nostra Societat és un espai capaç d’aglutinar persones de sensibilitats diverses, capaces de treballar per un objectiu compartit: la música.

A més iniciem als xiquets, xiquetes i adults de la nostra escola de música en el meravellós món de la música on aprenen hàbits de comportament social i afectiu, cultura musical i a tocar un instrument.

I per aquests motius i en els temps que corren per a la cultura i la música, et demanem la teua col·laboració en aquest projecte. Vine a l’AUMA (Aulari de la Música i les Arts de Picassent), coneix-nos i fes-te’n soci.

Si et fas soci, també t’informarem periòdicament dels nostres concerts i activitats, rebràs una vegada a l’any la nostra revista durant les festes de Santa Cecília (novembre) i et proposarem actuacions perquè tu pugues posar el teu granet per millorar la situació de la nostra cultura musical.

Vine i participa de la cultura i la música!

keep-calm-and-fes-te-soci-de-l-om