l’Escola

– QUI SOM?

L’Escola de Música l’Om de Picassent, és una escola de música reconeguda per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana (Codi 46030400), que a més compta amb el suport de l’Ajuntament de Picassent i la Diputació de València.

És una ESCOLA OBERTA i PARTICIPATIVA, una escola de música del segle XXI, oberta perquè estudiar música no siga sols per als que vulguen ser músics professionals, sinó també per als que vulguen gaudir de la música com a aficionats i, participativa perquè tota la comunitat educativa des dels 3 anys fins a adults poden col·laborar en aquest projecte i a uns preus molt assequibles. Una escola basada en la qualitat de l’ensenyament, l’aprenentatge per experiència i amb un professorat en formació contínua.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

– QUIN ÉS EL NOSTRE PROGRAMA?

Presentem un programa adequat a una escola de música del segle XXI, moderna, oberta, participativa i innovadora:

a) Oferim a totes aquelles persones interessades i sense límit d’edat una oferta educativa musical àmplia i diversificada. Oferim una educació musical a partir dels 3 anys basada en l’aplicació d’una pedagogia especialitzada.

b) Posem a l’abast de tota la població una educació instrumental orientada a la pràctica individual i col·lectiva de la música.

c) Participem en els projectes d’innovació que convoca la Conselleria d’Educació, sent un dels 46 centres seleccionats per a realitzar aquest projectes dins de l’escola de música.

d) Proporcionem, com a elements expressius, una formació bàsica vocal i instrumental.

e) Facilitem la participació en activitats col·lectives vocals i instrumentals, creant una sèrie d’agrupacions de conjunt, tant corals i instrumentals com d’estil clàssic, tradicional o modern.

f) Orientem les persones d’especial talent i vocació cap als ensenyaments en conservatoris professionals i a més garantim una educació musical bàsica per a aquells que només volen dedicar-se a la música com a aficionats.

g) Enriquim l’oferta cultural de la població a través de diverses i nombroses activitats musicals a càrrec dels alumnes de l’Escola (trobades, intercanvis, audicions, etc.).

h) Realitzem un seguiment exhaustiu i individual de cada alumne, informant els pares de l’evolució musical dels seus fills mitjançant reunions, tutories, classes-obertes i una “fitxa trimestral” personalitzada.

Si necessites més informació vine a l’Aulari de la Música i les Arts de Picassent (AUMA), de dilluns a divendres, de 16h a 22h i resoldrem els teus dubtes.         Telèfons: 647 748 226 i 662 308 170.

– PATROCINI CORTORATIU:

L’Escola de Música l’Om està patrocinada i subvencionada per:

Logo_Ajuntament_web dipu_major resolució logo_CEducació