Matrícula curs 2019-2020

– MATRÍCULA CURS 2019-20 OBERTA:                            

  • De forma presencial: a l’Aulari de la Música i les Arts (AUMA) de dilluns a divendres, de 17h a 21h.
  • Per telèfon: 662 308 170 (en horari de 17h a 21h).
  • Per correu electrònic: escolamusicalom@gmail.com
  • Inici de curs: dimarts, 17 de setembre de 2019. S’avisarà del començament de curs i l’horari de cada alumne/a per correu electrònic.

– NOUS ALUMNES: DADES PER A FORMALITZAR LA MATRÍCULA:

  • Dades personals (nom, cognoms, NIF, domicili, etc.) del pare/mare/tutor/a i dades personals de l’alumne/a.
  • Número IBAN, en cas que domicilieu els vostres rebuts pel banc.
  • Full de matrícula que vos proporcionarem a la consergeria de l’escola.
  • Full de soci/a que vos proporcionarem a la consergeria de l’escola

– INFORMACIÓ A TRAVÉS DE LES XARXES SOCIALS:

A més, podeu mantindre-vos informats seguint els nostres canals d’informació (blog, Facebook [Societat Musical l’Om] i Twitter [@societat_lom]) on publiquem les novetats referents a totes les activitats que realitza la nostra Societat Musical, l’Escola de Música, així com altres esdeveniments relacionats amb la música, el teatre o la cultura del nostre entorn de treball.

ON ESTEM?                                                                                                              L’Escola de Música l’Om està situada a l’Aulari de la Música i les Arts de Picassent, l’AUMA, un nou edifici totalment equipat amb aules polivalents, cabines d’estudi individuals i un gran saló d’actes que faciliten l’aprenentatge de la música a tots els nivells. A més l’edifici està envoltat de zones verdes, pistes esportives i una gran zona d’aparcament (plànol de situació).

SENSE COMPROMÍS DE PERMANÈNCIA.                                                                      Si veus que no quedes satisfet amb les classes et pots donar de baixa i només et cobrarem les classes que hages donat.

QUÈ PUC ESTUDIAR A L’ESCOLA DE MÚSICA L’OM?                                       T’oferim les següents assignatures col·lectives: Musicoteràpia (des dels 0 anys, adults i persones majors), Formació musical infantil (de 3 a 7 anys), Formació musical elemental (a partir de 8 anys), Formació coral infantil, Llenguatge musical d’AdultsOrquestra infantil i Taller d’iniciació al Jazz.

I a més, les especialitats instrumentals següents:                                                    guitarra (espanyola i elèctrica),                                                                                    piano,                                                                                                                    percussió,                                                                                                         instruments de corda (violí, viola, violoncel i contrabaix),                                            instruments de vent (oboè, clarinet, saxòfon, flauta, trompeta, trombó, trompa, tuba, bombardí, fagot, etc.).

Vine a l’AUMA i pregunta per l’Escola de Música l’Om!