Intercanvis FSMCV

 

intercanvis

Fruit del conveni de col·laboració subscrit entre la Conselleria de Governació de la Generalitat Valenciana i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) té lloc anualment una Campanya d’Intercanvis Musicals entre les societats musicals federades. Els concerts solen realitzar-se entre maig i setembre i poden participar bandes de música, orquestres, cors, grups de cambra o conjunts instrumentals.


 L’objectiu fonamental d’aquests actes és el de la promoció musical i la interrelació entre les diferents societats musicals de la Comunitat Valenciana integrades en la FSMCV. Per a això la Conselleria de Governació realitza el patrocini destinant una dotació econòmica d’uns 450.000 € anuals.

Jesús Escorihuela, president de l’Agrupació Musical “La Lírica” de Silla rebent un detall commemoratiu del concert intercanvi 2012 de mans d’Alicia Pradas, presidenta de la Societat Musical l’Om de Picassent.

La Societat Musical l’Om de Picassent realitza cada any aquestes trobades musicals i açò l’ha portat a realitzar intercanvis amb la Societat Musical “Santa Cecília” d’Alcàsser, la Unió Musical de Burjassot, l’Agrupació Musical “La Lírica” de Silla, l’Agrupació Musical “Carrera Font de Sant Lluís” de València, l’Agrupació Musical Orba d’Alfafar o el Centre Instructiu i Musical de Beniparrell.

PATROCINADOR: 

governació