Primeres Festes de Santa Cecília

Per a la setmana del 20 al 26 de novembre, la Societat va realitzar una sèrie d’actes en honor a la patrona dels músics i també per a la Festa de la Miraculosa:

Dimecres 22 de novembreberenar (Festivitat de Santa Cecília): berenar per a tots els socis i alumnes de l’escola de Música en el Saló d’actes del Complex Parroquial de la Miraculosa a les 17.30 hores, amb tallers i alguna sorpresa per a menuts i grans.

Divendres 24 de novembre: actuació d’un quartet de la nostra Societat al Col.legi públic Sant Ignasi de Loiola (Fontcalent).

 Dissabte 25 de novembre:concert en honor a Santa Cecília i a la Miraculosa a les 19:30 hores (després de la missa) en l’església del complex Parrroquial de la Miraculosa. Incorporació dels nous músics Irene Soria Cerveró (violoncel) i Miguel Moratal Moya (violi) a l’Orquestra.

nous_musics

 Diumenge 26 de novembre: Missa en honor a Sta. Cecília a les concert13 hores en l’església del complex Parroquial de la Miraculosa. Tot seguit Dinar de Germanor al Restaurant Turís (plaça de l’Ajuntament).

Dilluns 27 de novembre (Festivitat de la Verge de la Miraculosa): Missa en honor a la Miraculosa a les 19:30 hores en l’església del complex Parroquial.

  dinar      

                            

Divendres 1 de desembre: Presentació del llibre “Volando en la cárcel” d’Antonio Valera a les 20 hores en la Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultura de Picassent (C/ Jaume I, num. 15, junt a l’Ermita) on actuaran músics de la nostra societat.dscn0561_50.JPG

Des d’ací convidem a tots els músics, socis, familiars i amics a participar en tots els actes que hem organitzat. També volem donar l’enhorabona als músics que eixiu enguany per primera vegada a l’Orquestra i a tots els educands que haveu estrenat l’Orquestra Infantil. ENHORABONA A TOTS I A TOTES!!!

Deixa un comentari