La Societat Musical l’Om realitza diversos projectes d’innovació musical als col·legis de Picassent

Enguany és el segon any que la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana convoca ajudes per a propiciar la col·laboració entre societats musicals, conservatoris, centres públics d’Educació Primària i Secundària i altres organismes musicals i culturals, als efectes de disseny d’activitats i millora acadèmica.

CEIP Vallivana

Es tracta de pactar estratègies pedagògiques comunes, realitzar un seguiment exhaustiu de l’alumnat que compartim les societats musicals i els col·legis i instituts, i implementar les mesures pedagògiques necessàries per a avançar cap a l’èxit acadèmic del nostre alumnat.

Per aquest motiu, la Societat Musical l’Om ha col·laborat amb la direcció del col·legi Mare de Déu de Vallivana i del col·legi Príncep d’Espanya (ambdós situats a Picassent), en dos projectes per a millorar l’èxit acadèmic de l’alumnat dels dos col·legis per mitjà de la iniciació pedagògica en la música. Un total de 24 xiquets i xiquetes de la Vallivana i 54 més de Príncep participaran aquest curs escolar en aquest programa d’innovació educativa dut a terme per alguns dels professors de l’Escola de Música l’Om de Picassent.

colegio

Esperem que, a l’igual que el curs passat, el projecte d’enguany siga tot un èxit i l’alumnat puga millorar el ser rendiment acadèmic, puga conèixer per primera vegada la música i endinsar-se poc a poc en el món dels instruments musicals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s