XIV Programa de Concerts d’Intercanvi 2017

Com cada any la Societat Musical l’Om participarà al Programa de Concerts d’Intercanvi que organitza la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i patrocina l’Institut Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana.

Per a enguany les dues societats participants seran la Societat Musical l’Om de Picassent i la Societat Instructiva Unió Musical de Montserrat i les agrupacions d’ambdues societats estaran dirigides per Jose Salmerón Alemany.

Actuació de la Banda Juvenil de la SIUM Montserrat al saló d’actes de l’AUMA de Picassent amb motiu del concert d’intercanvi celebrat el 16/06/2017.

DATA DELS CONCERTS:

– Divendres 16 de juny, a les 21:00 hores a l’Aulari de la Música i les Arts de Picassent (AUMA).

– Diumenge 18 de juny, a les 12:30h al saló d’actes de la Societat Instructiva Unió Musical de Montserrat (plaça de l’església).

La unió de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), Federació de Cors de la CV (FECOCOVA), Federació de Folklore de la CV (FFCV) i la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT) han permès encetar una campanya d’aquesta envergadura, que esperen es perpetue en el temps i obri el camí cap a noves vies de col·laboració entre aquestes entitats.

Mónica Oltra, vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, indicava després del Ple del Consell que els 1.9 milions d’euros destinats a la FSMCV ajudaran “a promocionar la música de les societats musicals, cors i grups de dolçaina i tabalet”

En paraules de Pedro Rodríguez, president de la FSMCV, “aquest acord és el primer d’uns altres que permetran que la música valenciana i els músics d’aquesta terra comencen a ocupar el lloc que es mereixen en la nostra societat, la unió fa la força i de ben segur que els nostres polítics han sigut sensibles al fet que les quatre entitats mes representatives s’hagen unit en aquesta demanda”.

L’objecte d’aquesta campanya és la realització d’un programa de concerts d’intercanvi que es realitzarà per parelles entre agrupacions de les quatre federacions participants.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s